Vi förstår vikten av en smidig leveransupplevelse när det gäller dina beställningar. Vår fraktpolicy är utformad för att ge tydlig information om hur våra olika produkter levereras.

Skräddarsydda Produkter: Skräddarsydda produkter, såsom hundkoppel och hundhalsband som designas av dig och din hund, är unika och tillverkas med stor omsorg efter din beställning. Därför har dessa produkter en längre leveranstid. Förvänta dig en leveranstid på ca 2-3 veckor för skräddarsydda produkter. Vi tror att den extra väntan är värd den unika och personliga produkten som du och din fyrbenta vän kommer att njuta av.

Lagerprodukter: För de produkter som vi har i lager och är redo att skickas direkt, strävar vi efter att skicka dem den första vardagen efter din beställning. Detta innebär att du får dina lagerprodukter snabbt och bekvämt.

Särskilda omständigheter: Vissa omständigheter, som hög efterfrågan eller speciella händelser, kan påverka leveranstiden för både skräddarsydda och lagerprodukter. Om det uppstår förväntade förseningar i leveransen, kommer vi att göra vårt bästa för att meddela dig i förväg och hålla dig informerad om din beställnings status.

Internationell frakt: För internationella beställningar kan leveranstiden variera beroende på destination och lokala tullbestämmelser. Vi rekommenderar att du kontaktar vår kundtjänst för exakta leveranstider för internationella beställningar. Men räkna med mellan 5 dagar extra leveranstid vid internationell frakt.

Vi strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga leveransservicen och att hålla dig informerad under hela processen. Om du har några frågor eller funderingar om leveranstiden för din beställning, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Tack för att du valde oss för dina hundtillbehör – vi ser fram emot att göra din hund och dig nöjda!